2014-03-19 01:43:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Szerencsés nap vár önre

Napi horoszkóp március 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napot szánja a kikapcsolódásnak. Vagy legalább az estéjét. Talán észre is veszi magán, hogy a megszokottnál lassabban tudja végezni a dolgait, folytonosan elkalandozik, ábrándozik. Az esze máshol jár. Ahol a szíve.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Használja ki a szabadidejét egy alapos rendrakásra: a munkahely a második otthona, annak a rendje is nagyon befolyásolja a lelkiállapotát. A nagytakarítás most nem várt eredménnyel járhat. Felfedezhet elveszettnek hitt dolgokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai nap kiválóan alkalmas lehet arra, hogy vitás ügyeit elrendezze. Talán másként láthat most dolgokat, amik az elmúlt időben csalódást okoztak önnek. Valahogy minden új értelmet nyerhet. Valahogy mélyebbet, mást és jobbat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Anyagi életében végre jó változások történhetnek. S habár az elmúlt időszakban sikerült eladósodnia, most elindulhat a lejtőn felfelé. De élete párjára most is pazarolhat. Vele talán csak az a baj, hogy túlságosan szereti önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ne vegyen részt olyan sportokban, amihez nem igazán fűlik a kedve, s ráadásul az ereje sincs meg hozzá. A túlerőltetés most leginkább az izületeit veszélyeztetné. Mértékkel persze minden megengedhető. Ezt a kedvese is meg fogja érteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ezen a napon anyagi helyzete váratlanul pozitív fordulatot vehet. Talán megkeresik egy új munkaajánlattal, vagy más módon segítenek a csillagok. Valami, vagy valaki jó ötletet adhat, figyeljen a sugallatokra! A szerencse önre vár!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Szerencsés nap vár önre. Kreatív, szinte szárnyal, csak legyen óvatos, hogy ne pörgesse túl magát. Kicsi nyugalom még önnek sem árt. Érdemes lenne beiktatni egy nagy sétát a kedvesével. A természet tavasszal a legszebb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön talán úgy érzi, hogy senki nem törődik önnel, míg másokkal bezzeg! Vigyázzon, a mártírszerep sohase vonzza azt, akiknek pedig a társaságára vágyna. Ezzel csak elmélyítené a magányát. Próbálkozzon a vidámsággal, azzal talán magához vonzhatja azt, akit szeret.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Munkás nap várja ma is, talán utol sem tudja érni magát. Ne aggódjon, mert estére már másképp fogja látni a dolgokat. Sikerül mindent elintéznie, sőt, többet is, mint amit remélt. Új lehetőségeket találhat a munkahelyén is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Lágyítson a szívét borító jeges páncélon. Amennyire megvédi ez önt, éppen annyira el is választja a másik emberektől. A szokásos lazasága, emberbaráti derűje is néha csak álca. A régi szerepek mára már rosszul állnak.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ez a nap a szépség és költőiség jegyében telhet el. Felejtse el a hétköznapok gondjait, éljen az ideáinak! Ehhez természetesen a partnerére is szüksége lesz. Járjon a kedvében, teljesítse kívánságát! Nem szabad félúton megállni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nagyon precíz mostanában, ami a munkáját illeti, és szokásos nagyvonalúságával ellentétben most ezt másoktól is elvárja. Végre! Ne lepődjön meg, ha némelyek erre haraggal reagálnak. Legyen türelmes, de ne engedjen az ellenállóknak!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: